Η ομάδα μας

Η σελίδα EnjoyTech δημιουργήθηκε από την EnjoyTech Dev Team , η οποία αποτελέιται από τους : Θεόδωρος Οικονομίδης, Παναγιώτης Μπόγκας, Φωτεινή Σπανού (και Άγγελος Γεωργάκος), υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Αλεξάκη μετά το πέρας των μαθημάτων, ως Project στο WordPress. Ο σκοπός αυτής της σελίδας είναι η εξοικείωση και η συνεχής βελτίωση των παραπάνω μαθητών στην ενημέρωση, την συντήρηση, την αναβάθμιση και την προσθήκη υλικού στη συγκεκριμένη σελίδα.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Μπόγκας, είμαι 16 ετών και μένω στην Θεσσαλονίκη.
Ο ρόλος μου σε αυτην την σελίδα είναι η συγγραφή άρθρων και η συντήρηση της σελίδας.
Έχω γνώσεις πάνω στην HTML5,CSS3,WordPress,Unreal Engine, Adobe Photoshop και Adobe Premiere.

Ονομάζομαι Θεόδωρος Οικονομίδης, γεννήθηκα στις 2 Νοεμβρίου 2001. Το ενδιαφέρον μου για τους υπολογιστές, και γενικώς την τεχνολογία είναι μεγάλο. Έχω ασχοληθεί με διάφορες γλώσσες προγραμματισμού και με Web-Development. Επιπλέον έχω ασχοληθεί με την επεξεργασία εικόνας, και βίντεο.

Στον ελεύθερό μου χρόνο παίζω μουσική με την μπάντα μου.

Ονομάζομαι Φωτεινή Σπανού, είμαι 17 χρονών και μένω στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσα παθιασμένη με την τεχνολογία, τη μουσική και τον κινηματογράφο και γι’αύτο το λόγο γράφω άρθρα με βάση αυτά. Γνωρίζω αρκετές γλώσσες προγραμματισμού, WordPress, photoshop και video editing. Το χόμπι μου είναι να σκιτσάρω και να ακούω μουσική.

Ονομάζομαι Άγγελος Γεωργάκος, μένω στην Θεσσαλονίκη και είμαι 16 ετών. Γενικότερα έχω γνώσεις σε HTML5, Adobe After Effect, Unreal Engine, CSS3, WordPress. Εν τέλη η συνεισφορά μου σε αυτήν την σελίδα είναι η συνεχής ενημέρωση και άμεση αναβάθμιση της.