Πριν μερικές ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Matrix 4  και κάποιοι fans έχουν ήδη τραβήξει βίντεο από το σετ με τον Keanu Reeves, χωρίς τη χαρακτηριστική στολή του Neo. Το τέταρτο κεφάλαιο του διάσημου franchise δε θα είναι reboot αλλά πρόκειται για συνέχεια, με την Lana Wachowski -η μία εκ των αδερφών που σκηνοθέτησαν την πρώτη τριλογία- να σκηνοθετεί, αλλά και να υπογράφει το project.

Τώρα, όπως μάθαμε από το Screenrant, ένα νέο βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, το YouTube κανάλι ‘Is it Worth?’ ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τον Neo μαζί με την Trinity να πηδούν από ένα μεγάλο κτήριο στο Σαν Φρανσίσκο, να αιωρούνται και στη συνέχεια εκείνη να πιάνει το χέρι του και να πετούν ψηλά στον ουρανό. Σύμφωνα με το post το crew έκανε πρόβες, καθώς δοκίμαζε «σακούλες με άμμο» και την ασφάλεια του συγκεκριμένου stunt.

Φυσικά, στο cast έχουμε γνώριμα πρόσωπα που επιστρέφουν στο τέταρτο κεφάλαιο, καθώς και νέους ηθοποιούς. Πρωταγωνιστούν οι Keanu ReevesCarrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II και Lambert Wilson.

Το Matrix 4 θα κάνει την πρεμιέρα του στις 21 Μαΐου του 2021.