E3

Το E3 2021 προχωρά, αλλά θα φαίνεται λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Το συνέδριο τυχερών παιχνιδιών θα είναι μόνο στο διαδίκτυο, από τις 12 Ιουνίου έως τις 15 Ιουνίου και υπόσχεται ότι οι προγραμματιστές θα «παρουσιάζουν τα τελευταία νέα και τα παιχνίδια τους απευθείας στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο» και παρά τις αρχικές εικασίες, το  E3 θα είναι «διαθέσιμο σε όλους δωρεάν » .

Μετά την ακύρωση του E3 2020 λόγω της πανδημίας Covid-19, παρέμεινε ασαφές εάν το E3 2021 θα εξακολουθούσε να προχωρά σε κάποια μορφή. Μια ψηφιακή εκδήλωση επρόκειτο να προχωρήσει το 2020, αλλά, λόγω έλλειψης υποστήριξης, η Ένωση Λογισμικού Ψυχαγωγίας (ESA) αποφάσισε να ακυρώσει εντελώς την εκδήλωση – με το Geoff Keighley’s Summer Games Fest να βρίσκεται στο επίκεντρο των ανακοινώσεων τυχερών παιχνιδιών.

Φέτος, όμως, φαίνεται να είναι διαφορετικό και λίγοι εκδότες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα παρακολουθήσουν το E3 2021, συμπεριλαμβανομένων των Xbox και Nintendo. Όμως, υπάρχουν και κάποιες αξιοσημείωτες απουσίες. Διαβάστε παρακάτω για όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το E3 2021.

Ενημέρωση: Η Ubisoft είναι ο πρώτος εκδότης που επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες του συνεδρίου E3 2021. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερα.

  • Νέα παιχνίδια 2021 : ημερομηνίες κυκλοφορίας παιχνιδιών για κονσόλα και υπολογιστή
  • Νέα παιχνίδια PS5 : επερχόμενες ημερομηνίες κυκλοφορίας παιχνιδιών PS5
  • Νέα παιχνίδια Xbox Series X : επερχόμενες ημερομηνίες κυκλοφορίας παιχνιδιού Xbox Series X / S

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ E3 2021

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις επιβεβαιωμένες ημερομηνίες και ώρες για τα συνέδρια του E3 2021. Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε αυτό το άρθρο καθώς επιβεβαιώνονται περισσότερες λεπτομέρειες του συνεδρίου.

Ubisoft Forward – 12 Ιουνίου

Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι φιλοξενεί το επόμενο συνέδριο Ubisoft Forward ως μέρος του E3 2021. Το ψηφιακό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου στις 12:00 PT / 8pm BST / 3pm ET (ή 13 Ιουνίου στις 5 π.μ. AEST).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ E3 2021;

Το όνομα E3 σημαίνει «Electronic Entertainment Expo» και λειτουργεί σε κάποια μορφή από το 1995. Φιλοξενείται από την Ένωση Λογισμικού Ψυχαγωγίας, το E3 είναι μια τριήμερη σύμβαση για τον εορτασμό και την επίδειξη όλων των παιχνιδιών, συνήθως για τη δημοσίευση επερχόμενων παιχνιδιών και κονσολών – με μια διασκεδαστική συζήτηση πάνελ και ομιλίες παράλληλα με τον ενθουσιασμό του θεάτρου.

Το E3 2021 θα είναι η 26η φορά που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, με το ESA να ακυρώνει το E3 2020 λόγω της πανδημίας Covid-19. Φέτος, αντί να διοργανώνεται ως εκδήλωση προσωπικού στο Λος Άντζελες (το σπίτι του από το 2009), το E3 2021 είναι μια εντελώς ψηφιακή εκδήλωση.

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ E3 2021 ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ;

Το E3 2021 θα λάβει τη μορφή μιας ψηφιακής εκδήλωσης που θα διαρκέσει από τις 12 Ιουνίου έως τις 15 Ιουνίου 2021. Η ESA επιβεβαίωσε ότι η εκδήλωση θα αποτελείται από ζωντανές συνεντεύξεις τύπου και μια ροή βίντεο διάρκειας τεσσάρων ημερών. Οι ψηφιακοί συμμετέχοντες θα μπορούν επίσης να παρακολουθούν όλα όσα συμβαίνουν μέσω της εφαρμογής E3.

Παρά τις εικασίες ότι τμήματα της εκδήλωσης θα βρίσκονται πίσω από ένα paywall , η ESA επιβεβαίωσε ότι το E3 2021 θα είναι εντελώς δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ E3 2021;

Οι Xbox, Nintendo, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros. και Koch Media επιβεβαιώνονται ότι θα εμφανιστούν στο E3 φέτος. Ωστόσο, η Sony απουσιάζει αισθητά από τη λίστα των πρώτων δεσμεύσεων της ESA. Παράλληλα με την EA, Activision Blizzard, Sega, Bandai Namco και Square Enix.

Είναι μια εντυπωσιακή επίδειξη υποστήριξης για το E3 2021, με πολλούς να υποθέτουν ότι η εκδήλωση μόνο στο διαδίκτυο θα αγνοηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου. Η συμμετοχή των Xbox και Nintendo αποτελεί όφελος για το ESA. Του οποίου η εκδήλωση θεωρήθηκε από πολλούς καθώς. «Τα Χριστούγεννα των ανακοινώσεων παιχνιδιών» έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια.

Σε ένα δελτίο τύπου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ESA Stanley Pierre-Louis δήλωσε: “Για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Η E3 ήταν ο πρώτος χώρος για να παρουσιάσει τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Ενώνοντας τον κόσμο μέσω παιχνιδιών. Η χρονιά E3 σε μια πιο περιεκτική διοργάνωση, αλλά θα προσπαθήσει ακόμα να ενθουσιάσει τους θαυμαστές με σημαντικές αποκαλύψεις και ευκαιρίες. Εμπιστευτικότητας που καθιστούν αυτή την εκδήλωση το απαραίτητο κεντρικό στάδιο για βιντεοπαιχνίδια.

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ SONY ΣΤΟ E3 2021

Όταν η ESA ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον κατάλογο των πρώτων δεσμεύσεών της, η Sony απουσίαζε. Αφού η TechRadar επικοινώνησε με τον διοργανωτή για επιβεβαίωση της απουσίας της Sony, η ESA μας έδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενώ, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Sony δεν σκοπεύει να συμμετάσχει στο E3. Συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στην παράδοση της κορυφαίας και επαναπροσδιορισμένης βιτρίνας για ειδήσεις, ανακοινώσεις, αποκαλύψεις, δικτύωση και διαδραστικότητα βιντεοπαιχνιδιών που έχουν κάνει το E3 μια αγαπημένη εμπειρία εδώ και δεκαετίες. ”

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sony αποχώρησε από το E3: η εταιρεία επέλεξε και πάλι να μην συμμετάσχει στην εκδήλωση του περασμένου έτους .(πριν από την ακύρωσή της) Υπέρ των δικών  της  εκδηλώσεων State of Play και PS5, τα οποία μιμούνται στενά το επιτυχημένο στυλ παρουσίασης της Nintendo Direct. Η Sony παρέλειψε επίσης το E3 2019 εντελώς.

Τι σημαίνει λοιπόν η πιθανή απουσία E3 της Sony για το  PS5 ;

Λοιπόν, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε  νέα παιχνίδια PS5  από άλλους εκδότες στο σόου, όπως το Ubisoft και το Capcom. Αλλά αυτό σημαίνει ότι οι αποκλειστικές πρώτες εκδηλώσεις που τόσο πολλοί οπαδοί του PlayStation λαχταρούν για πληροφορίες για το ότι δεν θα είναι παρόντα.

Είναι πιθανό ότι η Sony θα φιλοξενήσει τη δική της εκδήλωση σε στυλ E3, όπου μπορεί να ελέγξει τα μηνύματα. Τη μορφή και τον ρυθμό των ειδήσεων χωρίς το είδος της επένδυσης που πρέπει να υπάρχει στο E3. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να επιλέξει να μην μοιραστεί τίποτα αυτή τη στιγμή όπως πέρυσι. Κάτι που θα έδινε στη Microsoft και τη Nintendo μια εβδομάδα σχεδόν απαράμιλλης προσοχής για τις ανακοινώσεις Xbox Series X  και  Nintendo Switch .

Έχουμε δει ότι αρκετοί εκδότες, συμπεριλαμβανομένων των EA και  Square Enix , μεταβαίνουν στη φιλοξενία των δικών τους προσαρμοσμένων εκδηλώσεων. Και πάλι, δεν θα εκπλαγούμε αν αυτοί οι εκδότες εξακολουθούν να σχεδιάζουν να παραδώσουν ένα smorgasbord ειδήσεων τυχερών παιχνιδιών τον Ιούνιο. Αλλά τελικά θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν θα σώσουν τα πιο τριαντάφυλλα αποκαλύψεις για το ίδιο το E3.

Είναι κρίμα που η Sony πιθανότατα δεν θα είναι παρούσα στο E3, καθώς ήταν πάντα ένας εορτασμός σημαντικών ανακοινώσεων και αποκλειστικών αποκαλύψεων, και με τον κάτοχο της πλατφόρμας να μην εμπλέκεται άμεσα, αραιώνει ελαφρώς την αίσθηση της περίστασης. Σημαίνει επίσης ότι έχουμε αφήσει να υποθέσουμε πότε η Sony μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για τα επερχόμενα παιχνίδια της. Όπως το  God of War: Ragnarok ,  Gran Turismo 7  και  Horizon: Forbidden West .

Ε3 2021: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Οι Xbox, Nintendo, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros. και Koch Media επιβεβαιώνονται ότι θα εμφανιστούν στο E3 φέτος. Ωστόσο, η Sony απουσιάζει αισθητά από τη λίστα των πρώτων δεσμεύσεων της ESA.  Παράλληλα με την EA, Activision Blizzard, Sega, Bandai Namco και Square Enix.

Ελπίζουμε ότι το E3 2021 θα δει τη Microsoft να μας δίνει μια σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Halo Infinite.  Καθώς επίσης και να ανακοινώνει επίσημα ένα νέο παιχνίδι Forza Horizon που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ελπίζουμε επίσης να ακούσουμε περισσότερα για το Fable , το οποίο επιβεβαιώθηκε ότι κυκλοφόρησε πέρυσι.

Ελπίζουμε επίσης ότι η Bethesda θα μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Starfield και το The Elder Scrolls 6 .  Θα θέσουμε το ρεκόρ για το αν και τα δύο παιχνίδια θα είναι αποκλειστικά πλατφόρμα Xbox.

Ελπίζουμε ότι η Nintendo θα χρησιμοποιήσει το E3 για να μας δώσει μια ημερομηνία κυκλοφορίας (και περισσότερες λεπτομέρειες) για το Breath of the Wild 2 . Τα πλάνα παιχνιδιού του Splatoon 3 και ίσως μια πιο προσεκτική ματιά στα remake Pokémon Diamond and Pearl και στο Pokémon Legends: Arceus .

Ακόμα δεν γνωρίζουμε για την περιπέτεια sci-fi Pragmata της Capcom

Η οποία ανακοινώθηκε πέρυσι, οπότε ελπίζουμε για μια καλύτερη ματιά σε αυτό στο E3 2021. Είναι επίσης πιθανό να δούμε τον Konami να ανακοινώνει τα παιχνίδια φήμης Silent Hill φέρεται να λειτουργεί.

Η Ubisoft πιθανότατα θα μας δώσει μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Far Cry 6 , καθώς και μια πιο προσεκτική ματιά στο Rainbow Six Parasite . Καθώς και μια ενημέρωση για μερικά από τα παιχνίδια που δεν έχουμε ακούσει πολλά από την ανακοίνωσή τους: Skull & Bones and Beyond Good και το κακό 2 .

Παρόλο που δεν περιμένουμε απαραίτητα από το Take-Two να ανακοινώσει το GTA 6 (όμως, ποιος ξέρει). Είναι μάλλον ότι θα λάβουμε μια σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας για το GTA 5 στο PS5 και στο Xbox Series . X και ειδήσεις σχετικά με τις επερχόμενες ενημερώσεις του GTA Online. Είναι πιθανό να ακούσουμε και περισσότερα για το NBA 2K22. Αυτό που πραγματικά ελπίζουμε είναι για περισσότερες ειδήσεις στο BioShock 4 – και ίσως ακόμη και να το δούμε.

Η Warners Bros ελπίζουμε ότι θα μας δώσει ένα νέο τρέιλερ ή μια πορεία παιχνιδιού για το . Suicide Squad: Kill the Justice League και τους Gotham Knights .

Τέλος, δεν είμαστε αρκετά σίγουροι τι να περιμένουμε από την Koch Media . Που σημαίνει ότι η μητρική εταιρεία των Deep Silver, Sabre Interactive και Focus θα μπορούσε να έχει κάποιες εκπλήξεις στο μανίκι της.