Όλα δανείζονται κάποιο στοιχείο από το LF-30 Electric Concept του οράματος της Lexus για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης. Από τα 7 οχήματα, αυτό που δημοσιεύτηκε ήταν ένα όχημα σε στυλ μοτοσυκλέτας χωρίς τροχούς, που βλέπετε στην εικόνα παραπάνω και ονομάζεται Zero Gravity.

Και τα άλλα οχήματα όμως παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Υπάρχει το Lexus Cosmos το οποίο είναι όχημα μεταφοράς τόσο στο διάστημα όσο και στην επιφάνεια της Σελήνης, το Bouncing Moon Roller το οποίο έχει μια σφαίρα για σώμα που κινείται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, το Lexus Lunar Cruiser το οποίο μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε έδαφος και μπορεί να πετάξει και ως drone, το Lexus Lunar Mission το οποίο θα μεταφέρει επιβάτες από τη Γη στη Σελήνη, το Lexus Moon Racer το οποίο είναι ένα μονοθέσιο που μπορεί να τρέξει, να σκαρφαλώσει και να πηδήξει για να εξερευνήσετε την επιφάνεια και τέλος υπάρχει το Lexus Lunar το οποίο είναι ένα όχημα μαζικής μεταφοράς.

 

Το όραμα της Lexus μπορεί να είναι πολύ μακρινό ακόμα, μας δείχνει όμως πως ο σχεδιασμός των οχημάτων των διαστημικών αποστολών θα λαμβάνει υπόψη και το design στο μέλλον.