Το Cyberpunk 2077 είναι σίγουρα ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2020 και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου. Η ταλαντούχα CD Projekt RED έχει συνεργαστεί με τη Nvidia για την PC έκδοση, ενσωματώνοντας προηγμένα χαρακτηριστικά για τους κατόχους των καρτών γραφικών της εταιρίας και συγκεκριμένα ο τίτλος θα ενσωματώνει real-time ray tracing.

Προετοιμάζοντας, λοιπόν, το έδαφος για την άφιξη του τίτλου, η Nvidia παρουσίασε την GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση της πανίσχυρης κάρτας γραφικών που έρχεται στα χρώματα του παιχνιδιού. Η εταιρία έχει ετοιμάσει 77 τέτοιες κάρτες για την κοινότητά της και τις κληρώνει μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Τα βήματα είναι απλά. Αρχικά πρέπει να κάνετε retweet το παρακάτω tweet. Στη συνέχεια πρέπει να απαντήσετε κάτω από το ίδιο tweet κάνοντας tag κάποιον άλλο φίλο σας με το hashtag #RTXOn. Σε περίπτωση που είστε ο τυχερός, τόσο εσείς όσο και ο φίλος που επιλέξατε θα κερδίσετε από μια συλλεκτική κάρτα γραφικών ο καθένας.

Ακολουθεί το εν λόγω tweet.