Έπειτα από την εκ νέου δημιουργία του το 2014, ο χάρτης Summoner’s Rift του League of Legends ετοιμάζεται ξανά για ριζικές αλλαγές. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα δέκα χρόνια του παιχνιδιού, η ομάδα ανάπτυξης Riot Games γνωστοποίησε τα σχέδιά της να φρεσκάρει τον πιο δημοφιλή χάρτη του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση τονίζει:

Σε αυτό το preseason θέλουμε να προσθέσουμε νέα επίπεδα βάθους στον χάρτη αυτόν καθ’ αυτόν και να το εξελίξουμε σε κάτι περισσότερο από ένα στατιστικό παρασκήνιο για τα παιχνίδια σας.

Στη συνέχεια η Riot επισήμανε πως θέλει να δημιουργήσει περισσότερες αξιομνημόνευτες στιγμές με διαφορετικά περιβάλλοντα που δεν θα βλέπετε σε κάθε παιχνίδι, όπως γίνεται τώρα για παράδειγμα ως ένα βαθμό με τους Elemental Dragons.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ανάρτηση που έκανε η ομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ. Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις αλλαγές που θα φέρει το Preseason 2020 -όταν καταφθάσει αυτό το Νοέμβριο- θα αποκαλυφθούν στην βίντεο παρουσίαση που έχει προγραμματίσει η Riot για τις 15 Οκτωβρίου.