Μάλλον η νέα υπερπαραγωγή του Scorsese θα προβληθεί στο Apple TV και όχι στο Netflix

Πλησιάζει το “Killers of the Flower Moon” με τον DiCaprio

MARTINSCORSESE

Το Killers of the Flower Moon είναι επόμενη δραματική ταινία του Martin Scorsese. Στις αρχές του Απριλίου είχαμε ενημερωθεί με σχετική είδηση ότι η επερχόμενη υπερπαραγωγή του διάσημου σκηνοθέτη είναι καθ’ οδόν και οι streaming υπηρεσίες δηλώνουν έντονα το ενδιαφέρον τους, για να αναλάβουν τα ηνία της παραγωγής. Το νέο αυτό project το ‘γλυκοκοιτάζει’ ο Scorsese από το 2017, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο βιβλίο του David Grann.

Το νέο αυτό εγχείρημα, πρόκειται να κοστίσει στην παραγωγή πάνω από $200 εκατομμύρια, με την Paramount Pictures να έχει επισημάνει στον Scorsese να βρει και νέους συνεργάτες για να συνεχίσει ομαλά το project. Σύμφωνα με διαρροές του THR, ο Scorsese μίλησε με το Netflix, το οποίο είχε χρηματοδοτήσει και το The Irishman που κυκλοφόρησε πέρυσι, αλλά φαίνεται ότι η Apple δήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον και πρόσφερε περισσότερο budget.

Οι πηγές αναφέρουν ότι το Netflix ήταν έτοιμο να δώσει τα χέρια για το Killers of the Flower Moon για $215 εκατομμύρια. Τελικά, η Apple μάλλον πρόσφερε παραπάνω χρήματα χωρίς να έχει αποκαλυφθεί το ποσό και πρόκειται να αναλάβει ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής σε συνεργασία με την Paramount Pictures για τη διανομής της.

Κατά πάσα πιθανότητα, λοιπόν, να δούμε το νέο δράμα εποχής του Martin Scorsese μέσα από τη συχνότητα του Apple TV Plus και όχι από το Netflix.