Την προηγούμενη ακριβώς Παρασκευή εκπρόσωπος της Samsung ανέφερε ότι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Για ακόμη μία φορά όμως δυστυχώς έχουμε κακά μαντάτα αφού η ίδια η Samsung δήλωσε πως αρνείται να κυκλοφορήσει το Galaxy Fold τον Ιούλιο.

Αφού το Galaxy Fold δεν θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και με το Note 10 να έχει ήδη προγραμματιστεί να αποκαλυφθεί μέσα στον Αύγουστο μήπως η Samsung σκοπεύει να καθυστερήσει πολύ περισσότερο την επανακυκλοφορία του;

Το όλο ζήτημα με τα Galaxy Fold ξεκίνησε όταν κυκλοφόρησε τον Μάιο στην Αμερική με την flexible OLED οθόνη να σπάει έπειτα από δύο εβδομάδες χρήσης, είτε από την αφαίρεση του πλαστικού καλύμματος που έμοιαζε με screen protector είτε από σωματίδια που έμπαιναν στον μεντεσέ που επέτρεπε το δίπλωμα του smartphone.

Μετά από αρκετά κρούσματα η Samsung ζήτησε πίσω όλα τα αναδιπλούμενα smartphone για να διορθώσει όλα τα προβλήματα που εμφάνισε το τηλέφωνο. Λίγο αργότερα αναφορές που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο υποστήριζαν ότι η Samsung ξεκίνησε να λύνει τα βασικά προβλήματα όπως το μεγάλο κενό που άφηνε ο μεντεσές όταν ήταν κλειστός με αποτέλεσμα να κολλάει σκόνη και άλλα μικρά σωματίδια.