Στο ‘The Closet’ κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται σε μια σκοτεινή ντουλάπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μην κάνετε καν την κίνηση να δείτε αν δεν είστε σίγουροι!...

The-Closet-official-trailer

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο νοτιοκορεάτικο φιλμ τρόμου The Closet για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Kim Kwang-bin, με τους Ha Jung-woo και Kim Nam-gil να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Η πλοκή αφορά έναν άνδρα, τον ‘Sang-Won’ (Ha Jung-Woo) η σύζυγος του οποίου αποβιώνει σε ένα ατύχημα. Ο άνδρας έχει μία κόρη, την ‘Yi-Na’ (Heo Yool), όμως οι δυναμικές της σχέσης τους παρουσιάζουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Μετακομίζουν λοιπόν, σε μία νέα κατοικία για να κάνουν μία νέα αρχή. Ο πατέρας πασχίζει να προσεγγίσει ξανά το παιδί, αλλά η προσπάθειά του αποβαίνει άκαρπη. Κάποτε το κορίτσι του λέει ότι έχει έναν αόρατο φίλο και από τότε αρχίζει να παρουσιάζει αλλόκοτη συμπεριφορά. Απόκοσμοι ήχοι και ψίθυροι ακούγονται μέσα από το υπνοδωμάτιο της μικρής, μέχρι που ένα βράδυ αναπάντεχα χάνεται κάθε ίχνος της. Ο ‘Sang-Won’ την αναζητά εναγωνίως και όταν ένας αινιγματικός κύριος, ο ‘Kyung-Hoon’ (Kim Nam-Gil) έρθει να τον επισκεφθεί του λέει ότι η εξαφάνιση της ‘Yi-Na’ συνδέεται άρρηκτα με τα μακάβρια μυστικά που κρύβονται σε μία ντουλάπα του σπιτιού τους.

Το cast του The Closet συμπληρώνουν επίσης οι: Kim Nam-Gil, Kim Shi-A, Shin Hyun-Bin, Kim Soo Jin, Park Sung-Woong, Park Ji-A, Lim Hyun-Sung και ο Kang Shin-Chul. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

https://youtu.be/eAQ-1nHeAoQ