Τι θα δούμε απο την OnePlus στις 8 Μαρτίου

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau, μας πειράζει με μια ανακοίνωση με ενα  «moonshot» για τις 8 Μαρτίου, οπου η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το επόμενο smartphone της, το OnePlus 9.

 «Κάτι νέο είναι στον ορίζοντα» ανέβηκε σε έναν ιστότοπο ως teaser , μαζί με μια φωτογραφία που φαίνεται πάρα πολύ σαν τη διάσημη φωτογραφία « Earthrise » από την αποστολή Apollo 8. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε με κάμερα Hasselblad, η 180χρονη σουηδική εταιρεία φημολογείται ότι θα συνεργαστεί με την OnePlus στα επερχόμενα τηλέφωνά της.

Στο παρελθόν, οι κατασκευαστές χρησιμοποίησαν επίσης φωτογραφίες της Σελήνης για να διαφημίσουν τις δυνατότητες των φωτογραφικών μηχανών και του ζουμ των τηλεφώνων τους για αστροφωτογραφία, υποδεικνύοντας ότι αυτό θα μπορούσε να είναι βασικό χαρακτηριστικό της σειράς OnePlus 9.

Σύμφωνα με τον tipster Max Jambor , η εταιρεία θα ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς OnePlus 9 στις 8 Μαρτίου. Άλλες φήμες για το επερχόμενο OnePlus 9 Pro περιλαμβάνουν ασύρματη γρήγορη φόρτιση στα 45W . Το OnePlus 9 αναμένεται να έχει επίπεδη οθόνη 120Hz 1080p 6,55 ιντσών, σύμφωνα με το Android Authority , ενώ το 9 Pro θα έχει οθόνη 6,78 ιντσών 1440p. Και τα δύο τηλέφωνα αναμένεται να τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή Snapdragon 888 της Qualcomm. Ένα τρίτο τηλέφωνο, που φημολογείται ότι θα ονομάζεται είτε  OnePlus 9R είτε  OnePlus 9 Lite, θα ειναι με έναν παλαιότερο επεξεργαστή Snapdragon 865, αναφέρει το Android Central .