Από το εξαιρετικό ιστορικό της CD Projekt Red, την συμμετοχή του Keaunu Reeves, μέχρι και την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος του κόσμου με την πρόσφατη Witcher σειρά, όπως και να το δει κανείς, το Cyberpunk 2077 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2020. Όπως έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, λοιπόν, ο χρήστης του YouTube, Bearly Regal, αποφάσισε να περάσει το χρόνο του μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου δημιουργώντας το Cyberpunk 1997.

Τι είναι το Cyberpunk 1997; Είναι ένα ‘demake’ που οραματίζεται πως θα ήταν το παιχνίδι της CD Projekt Red αν είχε κυκλοφορήσει το 1997 για το πρώτο PlayStation. Το αξιοσημείωτο είναι πως όλο το project έχει δημιουργηθεί μέσα στο Dreams του PS4. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και θα ξυπνήσει νοσταλγικές αναμνήσεις από μια άλλη εποχή.

Δείτε το Cyberpunk 1997 εν δράσει μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τη σύγκριση, το εν λόγω βίντεο βασίζεται στο πρώτο gameplay που μας είχε δείξει η CD Projekt Red και το οποίο μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ μελλοντικά θα καταφθάσει και στο Google Stadia.