Από το πουθενά, η Sony αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου Ghost Of Tsushima. Συγκεκριμένα, μέσα από ανάρτηση στο PlayStation Blog, η εταιρία έκανε γνωστό πως η αποκλειστικότητα του PlayStation 4 θα καταφθάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 26 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα εντυπωσιακό story trailer, το οποίο θα σας προετοιμάσει για την περιπέτειά σας στην επιβλητική Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι μας μεταφέρει στα τέλη του 13ου αιώνα. Η μογγολική αυτοκρατορία έσπειρε τον όλεθρο σε ολόκληρα έθνη κατά τη διάρκεια της εκστρατείας της για την κατάκτηση της Ανατολής. Η νήσος Tsushima βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στην ηπειρωτική Ιαπωνία και έναν τεράστιο μογγολικό στόλο με επικεφαλής τον αδίστακτο και πανούργο στρατηγό, Khotun Khan.

Καθώς το νησί καίγεται μετά τον πρώτο κύμα των μογγολικών επιθέσεων, ο σαμουράι πολεμιστής Jin Sakai είναι ένας από τους τελευταίους επιζώντες της φυλής του. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα και με κάθε κόστος, για να προστατεύσει τον λαό του και να πάρει πίσω την πατρίδα του. Πρέπει να βάλει στην άκρη τις αρχές που τον έχουν διαμορφώσει ως πολεμιστή για να χαράξει ένα νέο μονοπάτι, το μονοπάτι του Φαντάσματος, και να διεξάγει έναν αντισυμβατικό πόλεμο για την απελευθέρωση της Tsushima.

Τέλος, αποκαλύφθηκαν και οι συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των Special, Collector’s, και Digital Deluxe εκδόσεων που περιλαμβάνουν μπόλικα ξεχωριστά καλούδια. Οι τιμές τους στην Αμερική θα διαμορφώνονται σε $69.99 για την Special και την Digital Deluxe και σε $169.99 για την Collector’s. Οι τιμές για την αγορά της Ευρώπης δεν αποκαλύφθηκαν ακόμη, ωστόσο παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενά τους, καθώς και το προαναφερθέν βίντεο.