Το Apple TV έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα μυστηρίου Home Before Dark για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Dana Fox και Dara Resnik, αντλώντας έμπνευση από τη ζωή της μικρής ρεπόρτερ Hilde Lysiak, το νεότερο μέλος της ένωσης Society of Professional Journalists, με την Brooklynn Prince να ηγείται εδώ του cast.

Η πλοκή εστιάζει σε ένα 9χρονο κορίτσι το οποίο μετακομίζει μαζί με την οικογένειά του στη γενέτειρα του πατέρα της, μία μικρή επαρχιακή πόλη. Εκεί η ίδια ανακαλύπτει την αγάπη της για την δημοσιογραφία και το κυνήγι της αλήθειας. Στο μέρος αυτό διαπιστώνει ότι υπάρχει μία υπόθεση εγκλήματος που δεν διαλευκάνθηκε ποτέ, και τελικά ίσως και να μπορεί να εξιχνιαστεί ακόμη και αν κάποιοι επεδίωξαν να κλείσει το θέμα πάση θυσία.

Παίζουν οι: Mila Morgan, Kylie Rogers, Jim Sturgess, Abby Miller, Louis Herthum, Michael Weston, Kiefer O’Reilly, Aziza Scott, Adrian Hough, Joelle Carter, Jibrail Nantambu, και ο Deric McCabe.

Το Home Before Dark αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Apple TV+ στις 3 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: