Η THQ Nordic, όπως έκανε γνωστό, πρόσθεσε στην οικογένεια των ιδιοκτησιών της στούντιο το νεοσύστατο Nine Rocks Games.

Η ομάδα έχει έδρα την Μπρατισλάβα της Σλοβακίας και επικεφαλής τον βετεράνο της βιομηχανίας, David Durcak, ο οποίος είναι γνωστός για τη δουλειά του στα DayZ, Soldier of Fortune: Payback, Conan (2004) και Chaser. Το στούντιο αναμένεται να επικεντρωθεί σε ένα νέο shooter/survival παιχνίδι, για το οποίο θα μάθουμε όπως αναμένεται στο προσεχές μέλλον. Ό ίδιος δηλώνει επί του θέματος:

Ανυπομονούμε να βελτιώσουμε τις υποδομές του στούντιό μας και να εργαστούμε στο επόμενο project μας. Με τη THQ Nordic στο πλευρό μας είμαστε σίγουροι πως δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για συνεργαστούμε από κοινού σε κάτι εξαιρετικό που θα αναδείξει το ταλέντο της ομάδας μας.

Ο CEO της THQ Nordic, Klemens Kreuzer, δήλωσε από τη μεριά του:

Καλωσορίζουμε τη νέα προσθήκη του Nine Rocks Games στην οικογένειά μας. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πάντα ένα σπουδαίο σημάδι όταν όλα σε μια επιχείρηση βρίσκουν το δρόμο τους. Όταν οι κατάλληλοι άνθρωποι, την κατάλληλη στιγμή, έχοντας την σωστή νοοτροπία μπορούν να παράγουν μια εποικοδομητική συζήτηση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για το επόμενο project της Nine Rocks Games.