Το PUBG Mobile ενδέχεται σύντομα με έναν ανανεωμένο χάρτη Miramar μαζί με την επιστροφή του χάρτη Karakin και πολλές άλλες αλλαγές. Έναν από τους συντονιστές της κοινότητας στο PUBG αναφέρει ότι αυτές οι αλλαγές θα εφαρμοστούν με την επερχόμενη σεζόν. Οι σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα για το ίδιο δεν έχουν κοινοποιηθεί ακόμη επίσημα. Μια άλλη νέα δυνατότητα που θα προστεθεί στο PUBG Mobile με την ενημέρωση είναι το αλεξίπτωτο έκτακτης ανάγκης.

Ένας συμβουλευτής, με το ψευδώνυμο PlayerIGN :

έβαλε ένα στιγμιότυπο οθόνης όπου δείχνουν μερικές αλλαγές. Για τις οποίες μιλά ο συντονιστής σχετικά με την επερχόμενη σεζόν του PUBG Mobile . Ο χάρτης Karakin, ο οποίος κυκλοφόρησε αρχικά για την έκδοση PUBG PC τον Φεβρουάριο του 2020. Θα έρθει στην έκδοση για κινητά, όπως ανακοινώθηκε στην έκδοση 1.3 . Το Karakin ήταν διαθέσιμο στην έκδοση beta του παιχνιδιού. Ωστόσο, αυτός ο χάρτης δεν θα είναι μόνιμος και θα εναλλάσσεται με τις επερχόμενες σεζόν.

Ο χάρτης Miramar θα ανανεωθεί επίσης, αλλά η ανάρτηση από τον συντονιστή δεν κοινοποιεί λεπτομέρειες σε αυτόν. Αναφέρει ότι έρχεται, αλλά δεν υπάρχει ούτε χρονοδιάγραμμα για αυτό. Το Miramar είναι ένας από τους μεγαλύτερους χάρτες στο PUBG Mobile και είναι εδώ και πολύ καιρό στο παιχνίδι. Είχε προστεθεί στο παιχνίδι Μάιο του 2018.

Επιπλέον, ένα σύστημα αλεξίπτωτου έκτακτης ανάγκης θα μπορούσε να εισαχθεί με την ενημέρωση . Οι λεπτομέρειες για τη λειτουργία είναι ασαφείς. Πιθανώς, θα επιτρέψει στους παίκτες να ανοίξουν ένα δευτερεύον αλεξίπτωτο αφού χρησιμοποιήσουν το κύριο αλεξίπτωτο. Το αν θα είναι μέρος του κύριου τρόπου μάχης royale πρέπει να δούμε.

Προσθέτει ότι τα σχόλια που έδωσαν οι παίκτες σχετικά με το matchmaking και το drive-by mechanics έχουν μοιραστεί με την ομάδα. Αλλά σημειώνει ότι οι προγραμματιστές πρέπει να εξυπηρετήσουν ένα παγκόσμιο κοινό για μια δυνατότητα να εφαρμοστεί στο PUBG Mobile. «Το συναίσθημα πρέπει να είναι ενοποιημένο σε πολλές περιοχές. “

 

Από τώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε αυτές οι αλλαγές θα έρθουν στο PUBG Mobile.