overwatch

Χθες η επίσημη σελίδα του overwatch ανέβασε μια ανακοίνωση ότι ο CEO της εταιρείας αποχώρησε : Δείτε παρακάτω το επίσημο κείμενο Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Jeff Kaplan αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία μετά από μια μακρά και πολυετή καριέρα εδώ. Ο Aaron Keller, βετεράνος της Blizzard και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Overwatch, θα πατήσει ως διευθυντής παιχνιδιών.

 

Ο Aaron υπήρξε κρίσιμο μέρος της ομάδας Overwatch και βασικός οδηγός στη δημιουργία του οράματος για το παιχνίδι. Βοήθησε να δημιουργήσει το Overwatch ως αρχικό μέλος της ομάδας και ως 18χρονος βετεράνος στο Blizzard. Έχει συνεργαστεί μαζί με τον Jeff για μεγάλο χρονικό διάστημα, όχι μόνο στην κατασκευή του Overwatch αλλά και στο παρελθόν στο να χτίσει το WoW . Λίγα λόγια από τον Aaron: 

 

Χαιρετισμούς, Overwatch Community, 

Ο Jeff ήταν  ένας μεγάλος ηγέτης, μέντορα,  και φίλος,  και  ο ίδιος γνωρίζει πόσο  είμαστε  πρόκειται να λείψει.  Ήμουν τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του και  της  υπόλοιπης  ομάδας Overwatch  για πολλά χρόνια  στην  σχεδίαση.  Κάτι που συνεχίζει να εμπνέει  ανθρώπους  σε  όλο τον κόσμο  Είναι τιμή μου που θα  μεταφέρω την γνώση μου τώρα .  Λατρεύω το Overwatch.  Λατρεύω τον  εμπνευσμένο, ελπιδοφόρο, όμορφο  κόσμο που αξίζει να αγωνιστώ. Λατρεύω τους χαρακτήρες του – μεγαλύτεροι από τη ζωή,  πολύχρωμοι,  ισχυροί και  παγκόσμιοι. Και πάνω απ ‘όλα,  μου αρέσει το  γρήγορο,  παιχνίδι που απαιτεί ομαδική εργασία, επίγνωση κατάστασης  και  γρήγορη  λήψη αποφάσεων. 

 

Αναγνωρίζω επίσης ότι η δημιουργία παιχνιδιών στη Blizzard .  Ήταν  πάντα  μια  ομαδική  προσπάθεια  και ποτέ για μια μόνο  άποψη. Μαζί με  την υπόλοιπη ομάδα αισθάνομαι τυχερός  που  έχουμε ένα βαθύ σχέδιο ανάπτυξης και δημιουργικών ηγετών. Έχουμε πολλούς βετεράνους καλλιτέχνες και σχεδιαστές , καθώς  και κάποια εξαιρετικά ταλαντούχο νέο μέλη . Μαζί με  τόνους υποστήριξης  σε όλη την εταιρεία  για  το  ζωντανό παιχνίδι  και  για το Overwatch 2. 

 

Μιλώντας για Overwatch 2,

Η ανάπτυξη συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Έχουμε ένα εξαιρετικό όραμα στο οποίο εκτελούμε  . Η αντίδραση  πολλών από εσάς  στις ενημερώσεις που μοιραστήκαμε στο  BlizzConline  μας ενθουσίασε. Έχουμε συναρπαστικές αποκαλύψεις που έχουν προγραμματιστεί για αυτό το έτος και μετά ,καθώς προχωράμε στην κυκλοφορία.  Θα κοινοποιούμε  πολύ συχνότερα  ενημερώσεις σχετικά με την  πρόοδο του Overwatch 2 και τις  νέες δυνατότητες . Μαζί σας πολύ σύντομα. 

Είμαι ενθουσιασμένος που μπαίνω στο  ρόλο του σκηνοθέτη του παιχνιδιού και συνεχίζω να  είμαι μέλος μιας ομάδας που  βάζει  όλη  την  καρδιά, το ταλέντο  και επικεντρώνεται  στην επόμενη επανάληψη του Overwatch . Έχω την τιμή να συνεχίσω να υπηρετώ αυτήν την απίστευτη κοινότητα.

-Αρόν

 

Είμαστε επίσης εξαιρετικά ευγνώμονες για τις συνεισφορές του Jeff όλα αυτά τα χρόνια. Δείτε μια προσωπική σημείωση από τον Jeff Kaplan παρακάτω:

 

 Φεύγω απο την Blizzard Entertainment μετά από 19 καταπληκτικά χρόνια.

 

Ήταν πραγματικά η τιμή μιας ζωής να έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κόσμους και ήρωες για ένα τόσο παθιασμένο κοινό.   Θέλω να εκφράσω τη βαθιά εκτίμησή μου σε όλους που στήριξαν τα παιχνίδια μας. Αλλά  θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ομάδα προγραμματιστών που μοιράστηκε το ταξίδι της δημιουργίας μαζί μου.

 

Μην αποδεχτείτε ποτέ τον κόσμο όπως φαίνεται.

Τζέφρι  Κάπλαν

 

Σύντομα θα ακούσετε περισσότερα από τον Aaron και την υπόλοιπη ομάδα του Overwatch. Εν τω μεταξύ, παρακαλώ ελάτε μαζί μας ευχαριστώντας τον Τζεφ και καλωσορίζοντας τον Ααρών στον νέο του ρόλο.