Έρχεται sequel του οσκαρικού Call Me By Your Name

Με την επιστροφή του cast

callmybyyourname2

Το Call Me by Your Name που κυκλοφόρησε το 2017, ενώ παράλληλα απέσπασε και ένα Όσκαρ πρόκειται να επιστρέψει. Το δράμα του Luca Guadagnino θα λάβει το απόλυτο sequel και μάλιστα όπως έγινε γνωστό θα επιστρέψει όλο το κύριο cast. O σκηνοθέτης μίλησε στο La Repubblica και όπως μάθαμε μέσα από το Deadline, οι Timothee ChalametArmie Hammer και Michael Stuhlbarg θα βρίσκονται στο επερχόμενο sequel.

Φυσικά, ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με τους Timothee Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg, Esther Garrel και το υπόλοιπο cast. Όλοι τους θα βρίσκονται στη νέα ταινία.

Το Call Me by Your Name βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Andre Aciman, ενώ το sequel θα βασιστεί κυρίως στο βιβλίο “Find Me” του ίδιου του συγγραφέα που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019. Ο σκηνοθέτης έχει ήδη λάβει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος και είναι έτοιμος για να προγραμματίσει τη νέα ταινία.

Στο βιβλίο Find Me, ο Elio μετακομίζει στο Παρίσι και ερωτεύεται ξανά, ενώ ο Oliver που εργάζεται σε ένα πανεπιστήμιο στην Αμερική σκέφτεται να γυρίσει πίσω στην Ευρώπη.