valheim

Valheim: Πού να βρείτε σίδερο και σε τι χρησιμοποιείται?

Στον κόσμο του Valheim , είσαι τόσο καλός όσο και ο καλύτερος πόρος σου. Το Iron δεν είναι ένα αντικείμενο που έρχεται εύκολα. Μόλις καταλάβετε πώς να διατηρήσετε μια σταθερή τροφοδοσία μετάλλου, θα είστε καλά στο μεσαίο παιχνίδι του Valheim. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να πετύχετε προτού το Iron γίνει προσιτό. Αν κάνετε κάποια επιδρομή σε μερικά από τα πιο επικίνδυνα μέρη του παιχνιδιού, ίσως θελήσετε να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά για αυτό το εξαιρετικά επιθυμητό υλικό. Εάν δυσκολεύεστε να το βρείτε, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το σίδηρο. Πού να το βρείτε, για ποιο λόγο χρησιμοποιείται και πώς να το αποκτήσετε.

Πού Βρείτε Σίδερο;

Όπως ο χαλκός και ο κασσίτερος , ο σίδηρος μπορεί να βρεθεί στην πρώτη του μορφή σε αποθέσεις που πρέπει να εξ ορύσσονται με αξίνα. Το σίδερο είναι η πρώτη ύλη που μπορεί να βρεθεί αποκλειστικά στο βάλτο Swamp στο Muddy Scrap Piles. Αυτά τα Muddy Scrap Piles εξ ορύσσονται όπως και άλλοι μεταλλικοί κόμβοι. Αυτά έχουν την ευκαιρία να παράγουν θραύσματα σιδήρου, δερμάτινα απορρίμματα και μαραμένα οστά.

Ενώ είναι δυνατόν να σκοντάψετε περιστασιακά τα Muddy Scrap Piles ενώ εξερευνάτε , αυτοί οι κόμβοι δεν είναι τόσο ορατοί ή διαθέσιμοι όσο άλλοι μεταλλικοί κόμβοι. Η αναζήτηση παλιοσίδερου όπως θα κάνατε χαλκό ή κασσίτερο δεν είναι μια βιώσιμη λύση για την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων σιδήρου. Αντ ‘αυτού, θα κερδίσετε ένα νέο εργαλείο αφού νικήσετε το τρίτο αφεντικό, το Bonemass, που θα σας επιτρέψει να βρείτε το σίδερο πολύ πιο εύκολο.

Με την ονομασία Wishbone, αυτό το εργαλείο σάς οδηγεί να θάβετε Muddy Scrap Piles σε όλο το Swamp που διαφορετικά δεν θα μπορούσατε να δείτε.

Σε Τι Χρησιμοποιείται Ο Σίδηρος

Μόλις επεξεργαστήτε τον σίδηρο,  θα διαπιστώσετε ότι μια μεγάλη ποικιλία συνταγών διατίθεται σε εσάς. Ο σίδηρος αντιπροσωπεύει το τέταρτο επίπεδο χειροτεχνίας μετά από ξύλο, πυριτόλιθο και χαλκό. Αναπτύσσοντας μια ισχυρή σειρά από σιδερένια εργαλεία, πανοπλία και όπλα θα σας προετοιμάσει να μπείτε στο επόμενο Biome .Τότε θα αναλάβετε το τέταρτο αφεντικό του παιχνιδιού, Moder the dragon. Η καλλιέργεια σιδήρου είναι ένα μακροπρόθεσμο έργο στο οποίο εσείς και η φυλή σας πιθανότατα θα εργαστείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το να βρεις σίδηρο είναι επικίνδυνο και μπορεί να πάρει σημαντικό χρονικό διάστημα. Επιπλέον, δεν μπορείτε να ταξιδέψετε μέσω πυλών με σίδερο, οπότε θα πρέπει είτε να κάνετε βόλτες με βάρκα στην κύρια βάση σας είτε να δημιουργήσετε μια βάση κοντά στο βάλτο.

Όσον αφορά τις προτεραιότητες, ένα βασικό σύνολο όπλων, πανοπλίας και εργαλείων είναι απαραίτητο. Το Iron Grieves, το Iron Scale Male και ένα κράνος σιδήρου θα σας προστατεύσουν από το draugr και τους σκελετούς στο βάλτο Swamp ενώ ψάχνετε για περισσότερο σίδηρο. Το Iron Pickaxe θα σας βοηθήσει να συλλέξετε σίδηρο γρηγορότερα, επομένως θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα επίσης

Από εκεί έχετε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών αναβάθμισης όπλων για να διαλέξετε ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού σας. Εάν είστε με μια ομάδα, ίσως είναι καλό να δημιουργήσετε ένα Iron Tower Shield και ένα Iron Longsword. Αυτό σας χρειάζεται ώστε κάποιος στο πάρτι σας να μπορεί να μαζέψει εχθρούς. Το Huntsman Bow είναι ένα αξιόλογο όπλο για τους τοξότες. Είναι η πρώτη αναβάθμιση τόξου στην οποία θα έχετε πρόσβαση μετά το Finewood.